Yhdistys - Kunniapuheenjohtaja ja -jäsenet

Kunniapuheenjohtaja

Pentti Melkkilä

Perniöstä kutsuttiin kunniapuheenjohtajaksi vuonna 1991.
Pentti Melkkilä toimi yhdistyksen johtokunnassa 20 vuoden ajan vuosina 1970 - 1990. Tästä ajasta hän oli puheenjohtajana 16 vuotta. Hän oli myös Kylvösiemenliiton johtokunnassa vuodesta 1975 liiton 30.6.1987 tapahtuneeseen lopettamiseen saakka.

Kunniajäsenet

Simo Turtola

Pöytyä, kutsuttiin kunniajäseneksi vuonna 1991.
Simo Turtola toimi yhdistyksen johtokunnassa 14 vuoden ajan vuosina 1976 - 1990. Tästä ajasta hän oli varapuheenjohtajana 11 vuotta. Hän oli useita vuosia yhdistyksemme kokousedustajana Kylvösiemenliiton vuosikokouksissa ja aktiivinen osanottaja useissa siemenalan tilaisuuksissa myös esitelmöitsijänä.

Jaakko Köylijärvi

Masku, kutsuttiin kunniajäseneksi vuonna 1994.
Jaakko Köylijärvi toimi Lounais-Suomen Tutkimusaseman johtajana yli 30 vuoden ajan ja antoi merkittävän panoksen varsinaissuomalaisen ja koko valtakunnan maatalouden kehittymiselle. Hän oli yhdistyksemme aktiivinen jäsen, joka oli seminaarien ja muiden tilaisuuksien itseoikeutettu esiintyjä. Hänen toimestaan myös alkoi Koetulosmonisteen tuottaminen. Koetulosmoniste oli parinkymmenen vuoden ajan yhdistyksemme jäsenten käytettävissä - yhdistys kustansi sen jäsenilleen. Köylijärvi oli myös yhdistyksemme jäsen.

Lasse Uusi-Eskola

Loimaa, kutsuttiin kunniajäseneksi vuonna 2011.
Lasse Uusi-Eskola on ollut yhdityksemme pitkäaikainen jäsen. Hän työskenteli ydistyksen johtokunnassa vuodesta 1985 vuoteen 2001. Johtokuntavuosistaan hän oli puheenjohtajana viimeiset 11 vuotta.
Valtakunnallisessa siemenalan ja muussa maatalouden järjestötoiminnassa hän oli myös aktiivisesti mukana toimien muun muassa MTK:n Kylvösiemenjaostossa, MTK:n Varsinais-Suomen kylvösiemenvaltuuskunnassa ja Tilasiemen Oy:n hallituksessa. Hän on ollut myös Loimaan seudun tuottajayhdistyksen puheenjohtajana.
Uusi-Eskola oli Varsinais-Suomen Siemenviljelijäinyhdistyksen edustajana Kylvösiemenliiton vuosikokouksessa, jossa päätettiin Kylvösiemenliiton lakkauttamisesta. Hän teki kokoukselle esityksen hyväksyä liiton johtokunnan tekemä ehdotus liiton lopettamisesta.

Edelliselle sivulle
Etusivulle